Arredim

Si të përshtasni pajisjet kur keni një kuzhinë të vogël

Shumë apartamente kanë kuzhina të vogla. Në shumicën e rasteve dhomat ku ne gatuajmë nuk janë aq të mëdha kështu që ne duhet të improvizojmë.

Më poshtë kemi disa foto të marra nga projektues të ndryshëm për organizimin e hapësirës së një apartamenti të vogël dhe për të nxjerrë sa më shumë nga ajo.

Ju mund gjeni vend për të gjitha pajisjet tuaja: një frigorifer, një furrë me mikrovalë dhe një pjatalarëse.
Për të liruar një hapësirë ju mund t’ju bëni një vend këtyre pajisjeve në derën e kuzhinës tuaj
Pajisje rrotulluese, ju kursen hapësirë
Varni pajisjet mbrapa dyerve të kuzhinës
Shfrytëzoni sirtarët
Ku mund të varni pajisjet
Shtoni ndriçimin në kuzhinë
Heqja e kabineteve të lartë të varur është pjesa më popullore e këshillave që u jepen njerëzve që kanë kuzhina të vogla.

Më Shumë