Arredim

Si të dekoroni hyrjen e shtëpisë me vepra arti

Për ta bërë më të veçantë hyrjen e shtëpisë tuaj duhet gjithmonë vendosni ndonjë objekt të bukur në këtë pjesë të apartamentit, por akoma më e veçantë bëhet kur zgjidhni se çfarë të vendosni.

P.sh, veprat e artit gjejnë vend në çdo hapësirë të shtëpisë tuaj, por nëse i vendosni në hyrje të apartamentit, ato gjithmonë do të tërheqin vëmendjen e vizitorëve që vijnë në shtëpinë tuaj.

Më poshtë po ju sjellim disa ide, se si ta bëni sa më të veçantë dekorimin e hyrjes së shtëpisë tuaj.

Luani me modelet pasi një përzierje e modeleve dhe ngjyrave është perfekte dhe tërheqëse.

Për të bërë një hyrje sa me elegante bëni mure me kontraste, gjithashtu një abazhur kombinuar me art kontemporan e tregon këtë hyrje unike.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë