Ngjarje

Rrëfim i Vlorës: Jeta ime në kampet e ISIS në Siri (Video)

“Shkova me burrin, nuk pata dëshirë të ndahesha prej tij. Shkuam përmes Turqisë dhe u vendosëm në Siri”, kështu shprehet Vlora, një grua që ka shkuar në Siri shumë e re dhe që tashmë është kthyer në Kosovë.
Në një intervistë për DW, gruaja jep detaje për jetën e saj në “Shtetin Islamik”, vrasjen e dy bashkëshortëve, tmerret e kryera nga IS.
Ajo tregon edhe detaje për përditshmërinë e saj atje. Gjatë intervistës ajo shfaqet e mbuluar për të mos u identifikuar dhe më zë të ndryshuar dhe nuk prezantohet me emrin e saj të vërtetë.

https://www.facebook.com/dw.shqip/videos/2578209718868623/?__xts__[0]=68.ARBFIx_Of-YnndWZVxAlwq2L9cqlhdA6WvLxB70aYNFs46BWV75YaRENXnp00rqQGFgr5uWMQ1lcBxKdJcmadtZrcuy2EV4ViravDVtyTzo9UTKP1KFhBQaP1sY5YyojNc9x-uh2EIRDTQs1z8y4KCYSZjbKKe6vdUW8DF61xj7b7zIHgDYeeg1Wr6GWs7-VH3FgErHCZUq7-DbgHl7Fxfu-bN5RCKXo53341dzP0YBqkvxwDJtiujB1ChB_Ug4XSDIwzKF0_GtFadUFa-CvpuLHeMEnUspxsVxu0K44Kfxq5UaTHFKfnd2-WpTPRO_k4_ckfVwouLCxbrtQxk2oUgOrKp-OwLBkpcjJag&__tn__=-R

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë