Analize

Përse Europës po i mbesin stok vaksinat e AstraZenecas

Pasi u përplasën ashpër me AstraZeneca për vonesat e dërgesave të vaksinave, dhe madje duke hedhur dyshime mbi efikasitetin e saj, vendet anëtare të BE po përballen me stoqe të mëdha dozash, pasi qytetarët nuk pranojnë të bëjnë vaksinat që vijnë nga kjo kompani.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë