Shendet

Parkinsoni/ Ndryshimet e gjakut mund të ndodhin vite para diagnozës

Megjithëse sëmundja e Parkinsonit prek rreth 1% -2% të njerëzve mbi moshën 65 vjeç, aktualisht nuk ka shërim dhe në kohën kur diagnostikohet, zakonisht duke identifikuar probleme me lëvizjen, siç janë lëvizjet më të ngadalta dhe dridhjet, ndryshimet në tru që shkakton janë të pakthyeshme.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë