Bursa

Parashikimi i ‘Si’ për bursat gjatë javës: Euro dhe Bitcoin sërish në rënie

Nga Gazeta 'Si'-Për sa kohë EUR/USD do të tregtohet nën vlerën 1.0811 trenda gjatë javës (10-15 qershor) do të jetë bearish me target 1.069. Tregtimi mbi vlerën 1.0811 do të pasohej nga avancim i mëtejshëm drejt rezistencës 1.0835

Për sa kohë GBP/USD do të tregtohet nën vlerën 1.2730 trenda do të jetë bearish me objektiv 1.264. Tregtimi mbi vlerën 1.273 hap rrugën për testimin e rezistencës 1.276

Për sa kohë DOW JONES do të tregtohet nën vlerën 38900 trenda do të jetë bearish me target 38500, reagimi ndaj të cilit e thellon rënien drejt suportit 38000. Tregtimi mbi vlerën 38900 do të pasohej nga avancimi drejt rezistencës 39200

Për sa kohë CRUDE OIL do të tregtohet nën vlerën 75.64 trenda do të jetë negative me target 72.48. Tregtimi mbi vlerën 75.64 do të pasohej nga avancim drejt rezistencës 77.23

Për sa kohë BTC/USD do të tregtohet nën vlerën 69760 trenda do të jetë negative me objektiv 66850.

Tregtimi mbi vlerën 69760 do të pasohej nga tentativa e testimit të rezistencës 71100


Copyright © Gazeta “Si”


Lajme të lidhura

Më Shumë