Arredim

Parajsën që Hines Ward ka krijuar brenda shtëpisë së tij

Shtëpia e ish-yllit të futbollit amerikan Pittsburgh Steelers, Hines Ward është kthyer në treg në Atlanta, të SHBA , për 5 milionë dollarë.

Ward krijoi dhe ndërtoi një rezidencë me tetë dhoma gjumi në Sandy Springs, një qytet i pasur në zonën e metrosë Atlanta, një dekadë më parë. Ai është përpjekur të shesë shtëpinë gjatë viteve, së pari në vitin 2012 për 7.5 milionë dollarë, dhe sërish në 2017, sipas të dhënave të listës.

Ai gati kapi një blerës më parë këtë vit, kur shtëpia hyri në kontratë në muajin mars, duke kërkuar 5.5 milionë dollarë, duke shënuar rekorde. Por ajo goditi tregun përsëri të premten me një agjent të ri të listimit, Glennda Baker-LeBlanc nga Berkshire Hathaway, HomeServices, Georgia.

Ward, 42 vjeç, ishte i përfshirë në çdo aspekt të dizajnit të shtëpisë.

Hapësirat e shtëpisë shfaqin frymëzim e dekorimit artistik, me dysheme me pllaka të bardha dhe të zeza. Në oborrin e shtëpisë ka një fushë basketbolli, ndërsa brenda saj ndodhet një pishinë, e dekoruar me gurë të veçantë, si dhe oborr i mbuluar nga gjelbërimi. Ndërsa në oborrin hyrës të  ka një pishinë si dhe një dhomë pritje e cila është e ndarë nga shtëpia.

Shtëpia 16,000 metra katrore ka tetë dhoma gjumi (duke përfshirë dy suita master), shtatë banjo dhe pesë dushe.

Më Shumë