Ngjarje

Pamjet kur tërmeti shemb Shkëmbin e Kavajës (video)

Këto janë disa pamje të frikshme nga Shkëmbi i Kavajës. Tërmeti i fuqishëm që ka shkundur mbarë vendin dhe që është ndjerë deri në Greqi, Maqedoni e Itali, ka shkaktuar shkëputjen e një asivi të madh të malit te Shkëmbi i Kavajës. Nuk është raportuar për persona të lënduar nga kjo ngjarje.

Më Shumë