Ana e errët

Njohja e të rinjve në internet, stres për familjet. Si nënat komunikojnë mes tyre për zgjidhje

Dy nëna kanë hyrë në komunikim me njëra-tjetrën, pasi fëmijët e tyre që ishin njohur në jetën virtuale u kthyen në një stres familjar. Burimet e Gazeta Si bëjnë me dije se nëna e vajzës, një nxënëse e moshës 15 vjeç kërkoi ndihmë nga e ëma e djalit 23 vjeç, pasi pa që e bija qante dhe ishte nën ankth.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura

Më Shumë