Arredim

Në dhomën e fëmijëve, aty ku mund të zgjoni fëmijërinë

Studimet kanë treguar se njerëzit që kishin një fëmijëri të lumtur, kishin një shëndet më të fortë fizik dhe mendor sesa të tjerë.

Një dhomë e ftohtë, për shembull, si ajo me një imazh të Batman ose një me një gardërobë Narnia, patjetër do të lërë kujtimet më të këndshme për fëmijën (dhe prindërit e tyre).
Më poshtë keni 15 ide dizajni për dhomat e gjumit të fëmijëve, këto ide mund t’ju kthejnë në fëmijëri.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë