Mode

Momentet më të paharrueshme nga Shfaqjet e Pranverës 2020 (Fotogaleri)

Përveç çmendurisë, në prapaskenat e pasarelave ka edhe magji. Këtu janë 50-të prej tyre të cilat janë kapur nga fotografët e Vogue Corey Tenold dhe Jason Lloyd-Evans gjatë sezonit të Pranverës 2020. Shumë prej tyre të përcjellin një ndjesi aq të bukur e cila dëshmon jo vetëm ekzistencën e atij momenti por të vetë modës.

Shumë stilistë eksperimentuan me formate të reja këtë sezon, por atmosfera prapa skenave mbetet e pandryshueshme, orët e shpenzuara për flokët dhe makeup-in, selfiet apo energjia e daljeve në skenë. Fotografët e Vogue e kanë dokumentuar të gjithën.

Shijojeni!

Më Shumë