Teknologji dhe Inovacion

Ligji për Bitcoin/ Rama: Vendim shumë i mirë. Shumë shpejt pagesa digjitale

Në takimin me bizneset start-up, kryeministri Edi Rama tha se pagesat digjitale për bizneset në tregun brenda dhe jashtë vendit do të bëhen të mundura shumë shpejt.

Ai iu referua ligjit të miratuar për Bitcoin, ku e renditi Shqipërinë si të parin vend me një legjislacion për rregullimin e aktivitetit të  parasë digjitale. Një veprim që u pa me interes dhe nga shtetet e tjera. Kryeministri në fjalën e tij tregoi se të rinjtë janë të lidhur ngushtë me inovacionin dhe në një takim më ta është e vështirë dhe për tu kuptuar gjuha e tyre.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë