Mode

Krishtlindje 2019: Joshja e së kuqes dhe trendet e tjera për t’u kopjuar (fotogaleri)

Është ndoshta momenti më i shumëpritur dhe magjik i vitit. Ai kur dëshirat marrin formë dhe ëndrrat fluturojnë. Krishtlindja është në prag dhe bashkë me të edhe zgjedhja e pamjes së duhur për të përballuar dreka e darka me familjen dhe shoqërinë. Një vështrim nga pasarelat ju ofron gjithnjë ide interesante dhe për t’u kopjuar. Duke nisur nga rikonfirmimi i një trendi të rëndësishëm që duket se nuk do të perëndojë kurrë: Dominimi absolut i së kuqes, joshës dhe i çmuar. I ndjekur më pas nga vezullimet e pëlhurave ngjyrë ari dhe nga një rikonceptim i elegancës surprizuese, që synon të mos kalojë pa u vënë re gjatë festave…

Më Shumë