Mode

Krijimet e çmendura të stilistëve që do të shndërrojnë garderobën tuaj

Shpesh herë stilistët na befasojnë me krijimet e tyre, të bukura dhe ndonjëherë të çmendura.

Këpucët me dhëmbët e një peshkaqeni, me lopatë noti apo këpucë që hahen… janë vetëm disa prej tyre.

Më poshtë po ju sjellim disa këpucë që stilistët e tyre nuk mund të cilësohen në asnjë mënyrë ndryshe pos të “çmendura'.

https://www.instagram.com/p/Bh0q2ceHLTG/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BoezfvzFLJI/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoeTDy0FUqw/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BobvFIflR3y/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoZMW67lJ2X/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoXsMUIFshv/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoRok7cFHT0/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoRZ_rrFvXU/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoMe20ai4d2/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoKWFlpl-2K/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoHKMV_lQx5/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoFNyc1l5i4/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/BoAaM5xl6Yk/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/Bn_oc-YFcr8/?taken-by=larslala
https://www.instagram.com/p/Bn6QSI0Fvjv/?taken-by=larslala

Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë