Ngjarje

Korça dhe Pogradeci “nën petkun” e dëborës

Temperaturat e këtyre ditëve kanë qenë disa gradë nën zero dhe sipas matjeve, Korça dhe Pogradeci janë ndër qytetet që kanë shënuar uljen më drastike.

Por petku i dëborës u ka dhënë këtyre qyteteve pamje magjike. Fotot nga Liqeni i Pogradecit, nga Pazari i Vjetër, Pedonalja dhe Katedralja tregojnë sesa magjike janë këto qytete gjatë dimrit.

 

Më Shumë