Mode

Kombinimet që ju duhen këtë pranverë

Temperaturat e ngrohta që pritet të vijnë nuk tregojnë gjithmonë se është koha për të ndryshuar garderobën. Ju mund të mbani të njëjtën dhe të dukeni njësoj bukur.

Një kombinim i pulovrave, luleve dhe stilit të rrugët do t’ju bëjnë të ndihemi më ‘in’.

Ja disa modele:


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë