Drejtësia

KLSH do të auditojë fondet e tenderave për BKH e SPAK

Inspektorët e Kontrollit të Lartë të Shtetit kanë mbërritur të martën në godinën e Ministrisë së Punëve të Brendshme. Qëllimi i “vizitës” është auditimi i disa i tenderave të dhënë nga kjo ministri dhe Agjencia e Blerjeve të Përqendruara përgjatë viteve të fundit.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!


Më Shumë