Mode

Këto taka nënkuptojnë biznes…

Edhe pse mund ta kemi më të lehtë të veshim pupa për t'i bërë këmbët tona të ndjehen sa më komode, nuk duhet ta nënvlerësojmë vlerën e një këpuce të fuqishme për në zyrë. Ndoshta ka ardhur koha t'i themi mirupafshim të mërzitshmes dhe të thjeshtës dhe të konsiderojmë një palë këpucë që kanë më shumë gjatësi dhe kryesojnë departamentin e stilit gjithashtu.

Zgjoni shpirtin e biznesit që keni brenda vetes me këto këpucë plot stil gjatë takimeve në zyrë. Kombinoni nga një palë me çdo lloj veshjeje që mund të vishni në zyrë : me xhaketat, pantallonat e gjera apo fustanet e thjeshta të pambukut.

S’ka rëndësi nëse është një mbledhje e rëndësishme apo një prezantim, një konferencë, një intervistë apo thjesht stil i përditshëm, ti mund të mbështetesh tek këto këpucë për të qënë e rehatshme dhe elegante. Një gjatësi më e lartë nuk do ndikojë vetëm tek një siluetë më e gjatë por mund t’ju japi edhe një dozë konfidencë. Ka diçka për çdo lloj karriere apo stili personal.

Gjejeni veten tek këto 15 këpucë për femra që nënkuptojnë biznes :


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë