Mode

Këpucët që do shihni këtë pranverë

Blogeret e njohura dhe ikonat e stilit na sjellin vazhdimisht risitë më të fundit kur vjen fjala tek trendet e reja. Këtë here bëhet fjalë për pupat, që si duket do i shkojmë shpesh gjatë këtij sezoni.

Pupat me lidhëza dhe pa lidhëza në versione të ndryshme të ngjyrave janë trendi më “In” i këtij sezoni. Me ardhjen e stinës së pranverës këto pupa janë zgjedhja ideale e shumë vajzave.

 

Më Shumë