Ana e errët

Ishin shoqe, por paraja i ndau: Luleshitëset përfundojnë në polici

Ato të dyja ishin shoqe deri në momentin kur midis tyre u futën paratë dhe interesi. Kështu u ka ndodhur dy vajzave, që merren me biznesin e shitjes së luleve në kryeqytet. Njëra prej tyre kishte hyrë më herët në këtë biznes, dhe ia kishte sugjeruar edhe tjetrës që të angazhohej sepse kishte fitim. Kjo e fundit është përfshirë me shumë entuziazëm deri në çastin kur duhet të ndanin aksionet dhe kuotat dhe këtu është krisur çdo gjë. Vajzat kanë nisur debatet dhe secila pretendon se tjetra ia ka hedhur. A. B këmbëngul në polici se në fillim punoi si shitëse lulesh në dyqanin e XH.P.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Më Shumë