Ana e errët

Ish ushtaraku shkon në polici: Ejani edukoni fqinjët. Nuk më duan sepse zbatoj rregullat

Fqinjët e mirë janë ndonjëherë fat. E në rëntë një i keq, atëherë sherret mund të ndizen nga çasti në çast. Një arsye për grindje e mandej për të shkuar në polici është edhe tymi. Një 65-vjeçar që e përshkruan vetveten si një burrë që nuk pajtohet me parregullsitë, që do qetësi dhe që i zbaton rregullat, është po kaq kërkues edhe ndaj atyre që e rrethojnë. Pas kërkesave të vazhdueshme, në përfundim ai është dorëzuar dhe ka kërkuar asistencën e policisë për të ndërhyrë që t’i edukojnë fqinjët. Denoncimi dhe kërkesa për të edukuar fqinjët u regjistrua në komisariatin numër katër në kryeqytet pohoi një burim i Gazetës Si, sipas të cilit pas ankesës, agjentët janë vënë në pozitë të tillë, saqë kanë dëgjuar edhe palën tjetër.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!


Më Shumë