Teknologji dhe Inovacion

Instagram do t’ju lejojë të hapni një transmetim live vetëm për miqtë e ngushtë

Instagram po prezanton një mënyrë të re për të transmetuar drejtpërdrejt në një audiencë më të vogël, më private. Duke filluar nga sot, disa përdorues të Instagramit do të jenë në gjendje të nisin transmetime të drejtpërdrejta të disponueshme vetëm për listën e tyre të miqve të ngushtë.

Deri në tre llogari të tjera mund t’i bashkohen transmetimit të drejtpërdrejtë të përdoruesit origjinal. Funksioni do të shpërndahet së shpejti globalisht. Deri në këtë pikë, fillimi i një transmetimi të drejtpërdrejtë nënkuptonte që çdokush mund ta shikonte nëse llogaria juaj ishte publike dhe të gjithë ndjekësit mund ta shikonin transmetimin nëse kishit një llogari private.

Videot e drejtpërdrejta janë një veçori e njohur për influencuesit dhe personazhet e famshëm që bisedojnë me ndjekësit ose llogaritë e fansave që transmetojnë pamje të drejtpërdrejta nga koncertet, me fjalë të tjera, përmbajtje që është më e orientuar drejt audiencës së gjerë dhe për konsum publik.

Gjatë kohëve të fundit Instagram ka prezantuar shërbime të reja për të ndërvepruar vetëm me miqtë tuaj të ngushtë, dhe jo me të gjithë ndjekësit. Në nëntor, përdoruesit morën mundësinë për t’i bërë postimet të dukshme vetëm për miqtë e afërt, në krahasim me listën e plotë të ndjekësve.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë