Mode

Fustane filmash që do të jetojnë gjithmonë në industrinë e modës

Një pjesë e rëndësishme e filmave janë dhe veshjet e personazheve e aq më shumë kur në film ka dhe dasmë e fustane pafund. Mund të themi që shumë femra magjepsen nga fustanet që shohin dhe pse jo, mund të ketë nga ato që i mbajnë mend filmat vetëm prej fustaneve. Gjithsesi, ka fustane që kanë mbetur në histori dhe në industrinë e modës kanë bërë një kthesë të madhe. Këtu keni disa prej tyre.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë