Mode

Fotogaleri\ Prova që moda e viteve ’70 ka qenë më e mira

Cher, Diana Ross, Farrah Fawcett dhe Bianca Jagger, gratë që u cilësuan se sundonin vitet ’70 për stilin më të mirë ndonjëherë, sipas revistës së modës “Elle”.

Këmisha plot ngjyra, funde dhe bluza të gjera, kostume dhe pallto në shumë ngjyra, duket sikur po flasim për ditët e sotme kur në të vërtetë këto i përkasin pikërisht asaj periudhe.

Moda e viteve ’70 përfundimisht ka evoluar dhe janë të gjitha veshje që i përdorim dhe sot. Kjo tregon sa vlerë ka ajo kohë në botën e modës.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë