Media Galeri

Foto paqësore të Ditës Ndërkombëtare të Jogës

Njerëzit në mbarë botën, duke përfshirë kryeministrin indian, festuan Ditën Ndërkombëtare të Jogës në grupe të vogla dhe të mëdha./Reuters/


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë