Ngjarje

Foto dite: Bukuri e trishtë!

Me ardhjen e sezonit të verës, sigurisht që mbizotëron edhe bukuria e natyrës.
Por në këtë foto që është shkrepur në fshatin Pirg të Korçës, bukuria e natyrës duket e trishtë, teksa ka pushtuar një shtëpi të braktisur.
E gjithë hapësira që e rrethon këtë shtëpi është “gllabëruar” nga gjelbërimi. Bien në sy lulet, bari dhe pjergullat e rrushit… Pavarësisht se kjo shtëpi është braktisur nga njerëzit, asaj i ka buzëqeshur nëna natyrë.

 

Më Shumë