Mode

Fashion Awards 2019 (fotogaleri)

Emra të mëdhenj nga e gjithë bota e modës de showbiz-it shkelën tapetin e kuq në “The Fashion Awards 2019”, të hënën dhe Naomi Campbell u kurorëzua si ikona e modës.

Fashion Awards është një ceremoni që mbahet çdo vit në Mbretërinë e Bashkuar që prej vitit 1989, për të shfaqur individë britanike dhe ndërkombëtare, të cilët kanë dhënë kontributet më të shkëlqyera në industrinë e modës gjatë vitit. /BBC/

Më Shumë