Teknologji dhe Inovacion

Faqet në të gjithë botën kanë ndaluar së funksionuari për shkak të problemeve me internetin

Shumë faqe interneti kanë ndaluar së funksionuari siç duket për shkak të një ndërprerjeje të madhe të internetit.

Problemet dukej se ishin rezultat i problemeve në Cloudflare, një ofrues i infrastrukturës së internetit që fuqizon pjesën më të madhe të internetit.

Shumë sajte mbështeten në mjetet e kompanisë për t'i shërbyer në fakt informacionin dhe mediat e tyre përdoruesve, që do të thotë se problemet në Cloudflare godasin me shpejtësi faqet e tjera, në dukje të palidhura me njëra-tjetrën.

Njerëzit që vizitonin ato sajte panë mesazhe ku shkruhej ‘error 500’ në vend të faqeve të zakonshme.

Menjëherë pas njoftimit të problemit, Cloudflare tha se kishte gjetur burimin e problemit dhe po mundohej ta rregullonte.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë