Filma

Erenik Beqiri e ndal ‘Furgonin’ në Oscar

Aktori Arben Bajraktaraj e kishte kuptuar talentin e regjisorit të ri, qyshse i propozoi të ishte pjesë e një prej filmave të tij të parë me metrazh të shkurtër. Ia pranoi sërish ftesën dhe pa se kishte pasur të drejtë që kishte besuar tek imagjinata vizuale e Erenik Beqiraj.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë