Ngjarje

Dy të rinj ngjiten në një nga majat më të larta të Zvicrës

Zvicra ndryshe mund të quhet edhe shteti alpin, për shkak të vargmaleve të larta. Vizitë e fundit në malin e quajtur Monte Rosa, ka qenë aventura e radhës e dy të rinjve që kanë sfiduar ndjenjën e frikës. Teksa shihni pamjet e veçanta dhe rrëqethëse njëkohësisht, mund edhe të mendoni për një udhëtim./Earthpix/

Më Shumë