Keshilla

Duhet një ditë pushim më shumë, mes javës, për fëmijët

Viti i pandemisë ka qenë i vështirë për të gjithë, por fëmijët kanë duruar shumë. Ata filluan papritur mësimin online, të izoluar nga miqtë dhe të afërmit e tyre, të pamundur për të marrë pjesë në aktivitete jashtëshkollore dhe u detyruan të përshtaten me ndryshimet e tjera të mëdha, të gjitha duke menaxhuar një pasiguri të madhe.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë