Ana e errët

“Do pish këto dy ilaçe, s’do zgjohesh më..” Historia e tmerrit si bashkëjetuesi deshte ta kishte një grua vetëm për vete

“Tani do shtrihesh, do të pish këto ilaçe. Do shtrihesh në shtrat, do pish këto dy kokrra dhe nuk do zgjohesh më”. Kjo është historia e tmerrshme e një gruaje që u dashurua dhe u lidh me një burrë dhe bashkëjetoi me të, dhe që kur vendosi që ta braktiste ai e përndoqi për një kohë të gjatë derisa ai vendosi që më mirë do ishte që ta vriste që ajo t’i përkiste përgjithmonë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë