Filma

Disney plus, një shërbim i ri për transmetimin e filmave

Disney do të nisë një shërbim të ri, i cili përfshin një platformë televizive, duke transmetuar të gjitha filmat e kinemasë dhe duke zhvilluar filma të rinj vizatimorë si Marvel, Star Wars dhe The Simpsons.
Kompania ka deklaruar se të gjithë këto filma do të jenë ekskluzive vetëm për platformën Disney Plus, e cila do të dal në treg në 12 nëntor në SHBA, me një kosto prej 6.99 dollar në muaj. Kompania ende nuk ka publikuar detaje për ndonjë treg tjetër.

Disney njoftoi tre emisione origjinale televizive mbi filmin Marvel të cilat do të zhvilloheshin posaçërisht për platformën.
Të gjitha shfaqet e reja teatrale të Disney do të gjenden si filma në platformë. Gjithashtu, kompania po planifikon që të zhvendosë të gjitha filmat ekzistues nga kinemaja në platformë. /The Guardian/

 

Më Shumë