Arredim

Disa ide fantastike për të transformuar ambientet e vogla

A keni ndonjë dhomë të vogël në apartamentin tuaj? Është koha që këtë mos ta shihni si problem, pasi ka pafund mënyra arredimi që mund ta ktheni në një ambient komod dhe të përshtatshëm për kërkesat tuaja.

 Ju vetëm duhet të dini çfarë kërkoni dhe zgjidhjen e keni vetë në dorë.

Më poshtë Bright Side ka listuar disa ide kretive për t’i dhënë zgjidhje ambientit të dhomës tuaj të vogël.

Një shtrat i improvizuar sipër një rafti
shtretër për dy fëmijë
Një zgjidhje e mrekullueshme për dhomën e vogël të fëmijës suaj
Ideale për një dhomë dhomë gjumi
Kuzhinë poshtë, krevat gjumi sipër
Si të krijoni një dhomë të rehatshme në papafingo 
Një opsion i lehtë dhe i ajrosur
Një dhomë ideale për lexim
Dizajni minimalist, në perfeksion
Një ambient i këndshëm për fëmijët tuaj
Një dhomë me një shtrat të fshehur
Një ide kreative për dhoma të ngushta në formë drejtkëndëshe
Një shtrat në një dollap (është më mirë se sa duket!)
Një dhomë ideale për një adoleshent
Një ambient komod
Një transformim i këndshëm i mureve
E përshtatshme për ajrosje
Një dhomë ndjenje e madhe dhe një dhomë gjumi
Përdorimi fantastik i hapësirës në dhomë gjumi
I thjeshtëdhe shumë elegant
Të vendosësh shumë gjëra poshtë shtratit
Një shtrat i kombinuar

Më Shumë