Arredim

Disa ide dekorimesh që sjellin magji në shtëpinë tuaj

Dekorimi i pemës së Krishtlindjes është tradita që të gjithë e duan, por nuk duhet të jetë e vetmja gjë që ju bëni gjatë përgatitjes për festën. Përveç kësaj, disa njerëz as nuk duan të kenë një pemë të Krishtlindjeve në shtëpi, por kjo nuk do të thotë se ata nuk duhet të kenë ndonjë atmosferë festash. Më poshtë keni disa ide që mund të përdorni për ta kthyer shtëpinë tuaj në një përrallë zanash të Krishtlindjeve.

Dekorimi i derës
Pse nuk filloni të dekoroni shtëpinë tuaj me derën e hyrjes? Ju duhet vetëm shirita ose ndonjë lloj pëlhure. Ju gjithashtu mund të dekoroj muret e dhomave tuaja, frigoriferin, ose dyert e shtëpisë


Fenerë akulli
Nëse jetoni në një shtëpi apo planifikoni të festoni Krishtlindjet jashtë qytetit, duhet të konsideroni idenë e fenerëve të rrugës të bëra nga akulli. Më poshtë shihni foton se si t’i bëni ato dhe ju mund të eksperimentoni me formën dhe përmbajtjen.


Jastëkë dekorative
Nëse keni kohë për të bërë disa dekorime të pazakonta, ju rekomandojmë të shihni këtë foto. Ju mund të bëni këto jastëkë së bashku me familjen tuaj.

Stolitë
Ju mund të përdorni lodra të vjetra, të bëni një topa të vegjël për shtëpinë, ose një i madh për pjesën hyrëse të shtëpisë.

Dekorimi i shkallëve
Ju mund të përdorni lodra, drita dhe degë. Për të dekoruar parmakët e shkallëve të shtëpisë. Shihni foton.

Vazo me dritë dhe lodra
Vazo mund të përdoret jo vetëm për lulet, por edhe për dekorimet e lodrave që ju nuk mund të vendosni në pemën tuaj të Krishtlindjeve. Përfundoni ato me drita brenda një vazo dhe vendi juaj do të ketë një ndriçim të këndshëm.

Dekorimi i tavolinës
Dekorimi i tavolinës nuk duhet të jetë i vështirë. Një shembull e keni në foton më poshtë.

Dekorimi i dritareve i bërë nga stolitë e Krishtlindjeve
Ju nuk duhet vetëm të rrini me perde për të dekoroni dritaret tuaja. Të gjithë çfarë duhet të bëni është të lidhni topat me një fije dhe t’i ulni ato siç tregohet në figurë.

Kurorë e bërë nga karamelet
Ju mund ta bëni këtë kurorë për të dekoruar derën, muret, dritaret dhe madje edhe pemën tuaj të Krishtlindjes.

Dritat brenda shisheve
Dritat e Krishtlindjeve dhe shishet e qelqit janë të gjitha që ju duhet për të bërë ambientin tuaj edhe më të bukur. Ju mund t’i vendosni ato në oborr ose në banesën tuaj, thjesht shihni foton.

Dekorimi i derës
Dyer të zbukuruara me dritë dhe degë bredhi si ato të paraqitura këtu bëjnë që shtëpia të duket më e bukur.


Muret e zbukurimit
Kuti picash bosh ose piktura të vjetra mund të përdoren përdoren për të dekoruar muret.

Fenerë të bëra nga kavanoza
Ju mund të përdorni kavanoza qelqi dhe kripë për të bërë këto fenerë “me dëborë”.

Shtëpitë e letrës

Pse të mos bëni një fshat me dëborë në shtëpinë tuaj? E gjitha që ju duhet është karton i badhe dhe me ngjyra.


Pemë e Krishtlindjeve në mur
Nëse keni një apartament të vogël, ju mund të vendosni një pemë të Krishtlindjeve të montuar në mur. Të gjitha që ju duhet është imagjinata dhe dekorime.

Të dekorosh me dhurata

Ju nuk mund të fshihni dhuratat vetëm nën pemën e Krishtlindjes, por edhe t’i përdorni ato për dekor unik. Rreziku i vetëm është që familja juaj do të dojë të dijë se çfarë ka brenda, para se të jetë koha për t’i hapur ato.


Pema e Krishtlindjeve në kënd
Këtu është një mënyrë tjetër për të kursyer hapësirë në banesën tuaj. Ju mund ta bëni këtë pemë qoshe duke përdorur dritat e Krishtlindjeve.

Më Shumë