Mode

Çizmet që ju duhen për këtë vjeshtë

Meqë jemi sezonin e vjeshtës dhe është periudha kur mbizotëron më shumë koha me shi, një gjë për të cilën duhet menduar për këtë periudhë, janë çizmet.

Një palë çizme praktike dhe që do t’ju mbronin nga shiu dhe lagështira janë ideale për këtë periudhë. Nëse nuk e keni vendosur ende për blerjen e radhës, ju sugjerojmë këto modele çizmesh, mund të dukeni shumë in, gjithashtu të jeni të mbrojtur edhe nga shiu.

 

Më Shumë