Mode

Cili është roli i modës post-pandemike?

Kur bota hyri për herë të parë në izolim vitin e kaluar, bota krijuese ishte e shpejtë për t'u përgjigjur. Muzetë nisën ekspozita virtuale dhe programe kulturore që mund të përjetoheshin në shtëpi u rritën kudo nga Argjentina në Kanada në Afrikën e Jugut. Teatrot transmetuan shfaqje. Muzikantët bashkëpunuan përmes TikTok. Piktorët zhvilluan klasa arti në Instagram Live. Stilistët e modës mbajtën sfilata që u transmetuan në mënyra të ndryshme.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!


Më Shumë