Para

Cili do të bjerë dhe ngrihet në bursa: Parashikimi i “Si”

Përsa kohë EUR/USD do të tregtohet nën vlerën 1.0745 tendenca do të jetë rënëse drejt objektivit 1.053-1.055.

Tregtimi mbi vlerën 1.0745 e shtyn avancimin drejt vlerës 1.08-1.0815

Përsa kohë GBP/USD do të tregtohet nën vlerën 1.259 tendenca do jetë rënëse drejt vlerës 1.233. Tregtimi mbi 1.259 e avancon lëvizjen për sipër, maksimumi deri në vlerën 1.269

Përsa kohë DOW JONES do të tregtohet nën vlerën 33150 tendenca do të jetë rënëse me target paraprak 32300 e me pas 31800.

Tregtimi mbi vlerën 33150 e avancon lëvizjen për sipër deri në vlerën 33500-33600

Përsa kohë BT/CUSD tregtohet nën vlerën 30400 do të ketë tendencë rënëse drejt vlerës 26000. Tregëtimi mbi 30400 mund ta avancojë deri në vlerën 31350.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë