Media Galeri

Çdo pikë është e çmuar/ Gratë meksikane kursejnë ujë për fshatrat e tyre

Në Meksikë ka mungesë uji për shkak të klimës

Kriza klimatike ka përkeqësuar thatësirën në të gjithë Meksikën. Por projektet e udhëhequra nga femrat për ndërtimin e rezervuarëve dhe filtrimit po i ndihmojnë komunitetet të ruajnë shiun dhe ta bëjnë atë të sigurt për t'u pirë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë