Partia Demokratike dhe shtatë partitë e aleate i janë drejtuar zyrtarisht Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të pasur në dorëzim disa prej materialeve zgjedhore, të cilat përfshijnë edhe kamerat në KZAZ dhe në Grupet e Numërimit të Votave. Partitë e opozitës, që nuk morën pjesë në zgjedhjet...