Libra

Arlinda Dudaj: Kush mund të jetë Poeti i parë Laureat shqiptar

14:56 - 19 Tetor

Nga Luljeta Nelallari - Këtë vit për herë të parë, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit do të krijojë atë që në vende të tjera quhet institucioni i Poetit Laureat, një praktikë e njohur…

Ruaju nga Dashuria

16:01 - 25 Shtator