Para

Bitcoin përpëlitet

Bitcoin, BTC në dollar amerikanë, ra me 2.81% të shtunën. Pjesërisht duke përmbysur një performancë prej 7.02% nga e premtja, Bitcoin e përfundoi ditën në 32,099.0 dollarë.

Ishte një fillim i përzier për ditën. Bitcoin ra në mëngjes në 32,138.0 $ para se të bënte një lëvizje tjetër.

Tërheqja e hershme pa Bitcoin duke rënë me 23,6% në 33,008 $.

Duke u drejtuar nga nivelet kryesore të mbështetjes, megjithatë, Bitcoin u rrit në një mesatare të lartë në mëngjes 33,554.0 $.

Bitcoin kaloi poshtë nivelit 23.6% para se të lëvizte sërish.

Duke rënë në nivelin e parë të rezistencës së madhe në 34,942 $, Bitcoin rrëshqiti në një nivel të ulët pasdite brenda 31,439,4 dollarë.

Bitcoin ra përsëri në 30,081 $.

Trendi i fortë bullish (optimistët e Bitcoin) mbeti i paprekur, përkundër shitjeve më të fundit. Për arinjtë (skeptikët e tij), Bitcoin do të duhet të bjerë me 62% në 18,504 $ për të formuar një prirje bearish afat-shkurtër.

Në javën që përfundon sot, kufiri i përgjithshëm i tregut të kriptos u rrit të martën 1,080,72 miliardë dollarë para se të rrëshqiste në një nivel të ulët shtunën 812,79 miliardë dollarë. Kufiri i përgjithshëm i tregut ishte 919,19 miliardë dollarë.

Dominimi i Bitcoin u rrit të hënë 67.47% para se të binte në një nivel  të ulët të shtunën 64.14%. Dominimi i Bitcoin ishte 64.33%.

Këtë mëngjes

Bitcoin ra me 0.88% në 31,815.0 dollarë. Një fillim Bitcoin ra nga një mëngjes i lartë 32,099.0 $ në një të ulët  31,709.0 $.

Bitcoin la nivelet kryesore të mbështetjes dhe rezistencës të paprovuara herët.

Diku tjetër, ishte një fillim i përzier për ditën.

Bitcoin Cash SV dhe Crypto.com panë trendin në fillim, me fitime përkatësisht 1.59% dhe 0.84%.

Ishte një fillim i dobët sidoqoftë.

Bitcoin, parashikimet për ditën përpara

Bitcoin do të duhet të lëvizë përmes nivelit 32,364 $ për të sjellë në lojë 23,6% prej 33,008 $ dhe nivelin e parë të rezistencës kryesore në 33,289 $.

Do të nevojitej mbështetje nga tregu më i gjerë për Bitcoin që të kthehet në nivele 33,000 dollarë.

Duke përjashtuar një performancë të zgjatur kripto, 23.6% dhe niveli i parë i rezistencës së madhe do të kapnin çdo ngritje.

Në rast të një tubimi të zgjatur kripto, Bitcoin mund të provojë rezistencën në 35,000 dollarë para çdo tërheqjeje. Niveli i dytë i rezistencës kryesore qëndron në 34,479 $.

Dështimi për të lëvizur përmes 32,364 $ do të sillte në lojë nivelin e parë të madh të mbështetjes me 31,174 $.

Duke përjashtuar një shitje të zgjatur të kriptos, Bitcoin duhet të largohet nga nivelet nën 30,000 $. Niveli i dytë i madh i mbështetjes me 30,250 dollarë duhet të kufizojë dobësitë. /YahooFinance /


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë