Para

Bitcoin në vlerën më të ulët për muajin shkurt. 500 kompani të tjera pësojnë rënie

Bitcoin pësoi përsëri një rënie në vlerën e 44 mijë dollarëve, vlera më e ulët që nga filimi i muajit shkurt.

Ulja e vlerës së kriptomonedhës mund të lidhet me rritjen e mesatares së yield-eve. Yield-i dhjetëvjecar në SHBA u rrit me vlerën e një viti vetëm në një ditë dhe ekziston mundësia e zbërthimit të ndihmës stimuluese nga qeveria e SHBA-së e cila ndaloi tregun e aksioneve, arit dhe vetë Bitcoin.

Bitcoin bashke me kompanitë S&P 500 pësuan rënie gjatë kësaj jave dhe kanë treguar shenja dobësie në stabilitetin e tyre.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë