Muzike

Billie Eilish bëhet artistja e tretë që thyen rekord në Spotify

Billie Eilish theu një tjetër rekord gjatë karrierës së saj muzikore. Këngëtarja fituese e Grammy dhe Oscar është artisti i tretë që tejkalon 100 milionë dëgjues mujorë në Spotify, konfirmoi shërbimi i transmetimit të muzikës për Billboard. Dhe ajo e bëri këtë me vetëm 82 këngë në katalogun e saj muzikor.

Eilish pason The Weeknd, i cili ka 107 milionë dëgjues në muaj dhe Taylor Swift, e cila ka 102 milionë. Megjithatë, të dy artistët kanë më shumë se dy herë më shumë këngë në Spotify sesa Billie Eilish.

Billie Eilish publikoi albumin e saj të tretë Hit Me Hard and Soft muajin e kaluar.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë