Ngjarje

Bien aksidentet rrugore

Pjesa më e madhe e aksidenteve të ndodhura në këto 10 muaj të parë të vitit kanë qenë si pasojë e sjelljes së drejtuesëve të automjeteve . Dhe ata që kanë kryer aksidentet automobilistikë në mbi 25% të rasteve rezultojnë të jenë të rinj mes moshës 25-35 vjeç.

Por, në 19,2 % të rasteve, aksidentet këto 10 muaj kanë ndodhur si pasojë e sjelljes së këmbësorit.

Të dhënat e INSTAT tregojnë se aksidentet kanë rënë në numër, megjithatë përbëjnë ende shqetësim.Më Shumë