Analize

BE nën presion nga Greqia dhe Austria për të lëshuar pasaportat e vaksinimit

Greqia dhe Austria po u kërkojnë shteteve të tjera të Bashkimit Europian të miratojnë "pasaporta" të vaksinimit të koronavirusit në mënyrë që t’i japin një shtysë të fuqishme industrisë së turizmit.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë