Mode

Artistët që krijojnë stilet më të çuditshme të flokëve

Arti i flokëve është kudo nga pasarelat e modave në mediat sociale. Instagram, në veçanti, është plot me stile të mrekullueshme të flokëve, artistët e flokëve të tillë si Georgiy Kot dhe Farrukh Shamuratov kanë fituar ndjekje masive në rrjetet sociale për shkak modeleve të flokëve që ata krijojnë. Krijimi i një kryevepre të bukur të artit të flokëve është shumë i veçantë dhe më në trend.

Arti i flokëve është shprehje e krijimtarisë që lejon artistin të tregojë personalitetin e vet duke krijuar vepra unike artistike.
Disa stile të flokëve mund të jenë pak ekstreme për pamjen tuaj normale të përditshme, dhe mund të jenë të pamundura për ta rikrijuar vetë në shtëpi. Megjithatë, ato janë shumë të mahnitshme për t’u parë.

 

Më Shumë