Analize

A do të rikthejnë zgjedhjet stabilitetin politik? Flasin analistët nga Kosova

Pas vitit më të mbrapshtë që nga Pavarësia, ku u përball me rrëzimin e qeverisë, pandeminë dhe thirrjen e krerëve të UÇK-së në Hagë, përfshirë edhe presidentin Hashim Thaçi, Kosova mban zgjedhjet e parakohshme me shpresën se me qeveria e re do të sjellë më shumë stabilitet.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura


Më Shumë