Akullorja e quajtur byakuya, “nata e bardhë” në japonisht kushton 6380 dollarë dhe është bërë zyrtarisht akullorja më e shtrenjtë në botë, sipas Rekordeve Guinness.
Akullorja bëhet me tartuf të bardhë, gjethe ari e ngrënshme dhe dy lloje djathi.

“Na u deshën mbi 1.5 vjet për ta krijuar, pas shumë provash për të marrë shijen e duhur”, tha n zhvilluar, me shumë prova dhe gabime për të marrë shijen e duhur”, tha një përfaqësues nga Cellato, kompania që krijoi akulloren më të shtrenjtë.
Copyright © Gazeta “Si”
Të gjitha të drejtat e këtij materiali janë pronë ekskluzive dhe e patjetërsueshme e Gazetës “Si”, sipas Ligjit Nr.35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”. Ndalohet kategorikisht kopjimi, publikimi, shpërndarja, tjetërsimi etj, pa autorizimin e Gazetës “Si”, në të kundërt çdo shkelës do mbajë përgjegjësi sipas nenit 179 të Ligjit 35/2016.




