Filma

30 filmat që duhet të shohim këtë vjeshtë

Duhet ta pranojmë që sezoni i filmave këtë verë ishte me të vërtetë i zymtë. Ribërjet e filmave apo vazhdimet lanë një shije jo të mirë tek audienca, ndërkohë që edhe shitjet e biletave ranë me 2% krahasuar me të njëjtën kohë vitin e kaluar. Edhe pse kishte ndonjë surprizë si “Yesterday” apo “Farewell”, shumë të tjerë dështuan ta impresiononin publikun.

Por duke parë festivalet e Venecias, Telluride apo Torontos duket se sezoni i filmave të vjeshtës po përpiqet të rregullojë mangësitë e verës. Jemi akoma në mes shtatori dhe Jennifer Lopez po flitet për një çmim Oscar aq sa Renee Zellweger.

Për të krijuar një ide më të mirë, më poshtë janë trailerat e disa komedive, dramave dhe biografive për të cilat ne do jemi duke folur gjatë gjithë pjesës së mbetur të vitit.

Downtown Abbey - 20 shtator

https://youtu.be/tu3mP0c51hE

Ad Astra - 20 shtator

https://youtu.be/BsCNKuB93BA

Judy - 27 shtator

https://youtu.be/g4ynUq8TjYA

Joker - 4 tetor

https://youtu.be/zAGVQLHvwOY

Lucy in the Sky - 4 tetor

https://youtu.be/vQP-L2pJzmk

Pain and Glory - 4 tetor

https://youtu.be/pEjFOkCKb3g

Parasite - 11 tetor

https://youtu.be/isOGD_7hNIY

Meleficent : Mistress of Evil - 18 tetor

https://youtu.be/n0OFH4xpPr4

Jojo Rabbit - 18 tetor

https://youtu.be/tL4McUzXfFI

The Lighthouse - 18 tetor

https://youtu.be/42_UHhpq530

Frankie - 25 tetor

https://youtu.be/v0DiHtZ3wtA

Harriet - 1 nëntor

https://youtu.be/GqoEs4cG6Uw

Motherless Brooklyn - 1 nëntor

https://youtu.be/Fru8IkuDp_k

Waves - 1 nëntor

https://youtu.be/V5z3cr8AB5g

Marriage Story - 6 nëntor

https://youtu.be/-y1HhAlAOTs

Doctor Sleep - 8 nëntor

https://youtu.be/BOzFZxB-8cw

Last Christmas - 8 nëntor

https://youtu.be/vo4m0nPDm9Y

Honey Boy - 8 nëntor

https://youtu.be/5RR8WTQzwSk

Charlie-s Angels - 15 nëntor

https://youtu.be/RSUq4VfWfjE

Ford v. Ferrari - 15 nëntor

https://youtu.be/zyYgDtY2AMY

The Report - 15 nëntor

https://youtu.be/x79Gf4cJDDE

A Beautiful Day in the Neighborhood - 22 nëntor

https://youtu.be/-VLEPhfEN2M

Knives Out - 27 nëntor

https://youtu.be/qGqiHJTsRkQ

Queen & Slim - 27 nëntor

https://youtu.be/G6Th84oGDno

The Aeronauts - 6 dhjetor

https://youtu.be/Rm4VnwCtQO8

Bombshell - 20 dhjetor

https://youtu.be/YXL33tEUA3g

Cats - 20 dhjetor

https://youtu.be/FtSd844cI7U

Little Woman - 25 dhjetor

https://youtu.be/AST2-4db4ic

1917 - 25 dhjetor

https://youtu.be/UcmZN0Mbl04

Just Mercy - 25 dhjetor

https://youtu.be/fbWiCPx99rs


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë